Burki

“Onze productspecialisten zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw werk nog beter kunt uitvoeren ”

Abird | Burki

Sinds de overname door Abird is Burki Lastechniek steeds verder opgegaan in het totaalaanbod van Abird met verhuur en verkoop van divers industrieel materieel. Ons aanbod aan las- en snijapparatuur, lastoevoegmaterialen van Voestalpine Bohler en Lincoln, gereedschappen en PBM’s is uitgebreid met materieel op het gebied van stroomaggregaten, luchtcompressoren, verlichting en hef- en hijsmiddelen waarop wij ook onderhoud, reparaties en keuringen uitvoeren. Dit doen wij zowel in onze werkplaatsen als op locatie en volgens de strenge normen die hiervoor gelden.

Door de combinatie van ons brede aanbod en onze specialisten voorzien wij tijdens projecten en turn arounds onze klanten van advies op maat. Dit doen wij door o.a. stroom- en luchtnetwerken te inventariseren, vertalen naar een CAD tekening, te installeren en vervolgens de instandhouding te verzorgen. Tijdens deze projecten nemen wij ook het materieelbeheer van gereedschappen en PBM’s voor onze rekening in onze On Site Rental Store. Hierin verzorgen wij de uitgifte en registratie op naam met bijbehorende managementrapportages om (kosten)efficiënter te kunnen werken.

Met de landelijke dekking van Abird en het uitgebreide vlootaanbod kunnen wij u continu, en overal in het land, voorzien van oplossingen op het gebied van verkoop en verhuur van industrieel materieel en kunnen wij er nog beter voor zorgen om het juiste materieel op de juiste plek te hebben. 

Vanaf 1 juli 2018 zal Burki Lastechniek haar handelsnaam veranderen in Abird in alle facetten, zoals het wagenpark, de correspondentie en de website. 
Het spreekt voor zich dat u kunt blijven vertrouwen op de kwaliteit, service en deskundigheid die u van ons team gewend bent.

Abird | Continu verder met ontwikkeling

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Aanbieding 

De nieuwe Kemppi Minarc Evo 180: nu voor € 568,- 

Lees meer

MasterTig LT 250

TIG-lasoplossing voor problematische regeling en netspanningskabels

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer