Burki

“Onze productspecialisten zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw werk nog beter kunt uitvoeren ”

Abird | Continu groei

Abird is al 50 jaar continu in beweging en grijpt een nieuwe kans om haar klanten nog beter te bedienen. Onder toeziend oog van Operations Director Ronald Jongeling gaven Peter Verhoeven, Patrick den Engelse en Sabrina Spuij het startsein voor het slaan van de eerste paal aan de Wolgaweg in Rotterdam - Europoort. Hiermee is begonnen aan de bouw van een pand met ruim 11.000 m2 werkruimte die zo efficiƫnt mogelijk wordt ingericht, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Ook bouwen wij continu aan onze inhoudelijke technische kennis en beschikken we over een compacte organisatie waar snel kan worden geschakeld. Een lichtmast of een enkele generator leveren, kan iedereen. Bij Abird houden we van uitdagende projecten. Onze productspecialisten verdiepen zich graag in uw specifieke situatie om een gedegen oplossing aan te dragen en uit te voeren. Een functioneel en veilig pand draagt hier zeker aan bij. 

Met ons nieuwe pand kunnen we onze strategie om een betrouwbare en professionele partij te worden verder uit bouwen. In het derde kwartaal van 2018 verwachten we de deuren te openen in Rotterdam-Europoort!

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Aanbieding 

De nieuwe Kemppi Minarc Evo 180: nu voor € 568,- 

Lees meer

MasterTig LT 250

TIG-lasoplossing voor problematische regeling en netspanningskabels

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer