Burki

“Onze productspecialisten zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw werk nog beter kunt uitvoeren ”

Abird groep wordt onderdeel van Boels Rental

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Abird per vandaag onderdeel uitmaakt van Boels Rental: één van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machineverhuur met 400 eigen vestigingen verspreid over 17 Europese landen. Onder de Abird groep vallen de bedrijven Abird, Hef&Hijs Nederland, Kamphuis Lastechniek, De Wit Lastechniek en Burki Lastechniek.

De komende jaren zal Boels aanzienlijke investeringen doen in de expansie van het aantal vestigingen. Tevens zal er fors worden geïnvesteerd in de verhuurvloot om onze klanten een uitmuntende dienstverlening aan te kunnen blijven bieden.

Pierre Boels, CEO van Boels Rental: “Abird is een gerenommeerde leverancier van industriële verhuurproducten actief in Nederland, Duitsland en België en beschikt over een geweldige klanten portfolio. Hoewel Boels reeds actief is in dit marktsegment is de overname van Abird een belangrijke stap in onze groeistrategie. Samen met het deskundige en ervaren management én medewerkers van Abird zullen we verder bouwen aan onze strategie de belangrijkste equipment-provider te worden voor de petrochemische- en andere industrieën”.  

Michel Hogervorst, Managing Director van Abird: “Boels geeft ons de mogelijkheid om ons snel verder te ontwikkelen binnen de industriële markt in binnen-  en buitenland. Door de overname kunnen we blijven investeren in onze verhuurvloot en onze medewerkers kunnen hun productspecialismen blijven uitbreiden. Kennis, veiligheid en kwaliteit zijn voor onze klanten van cruciaal belang en hier kan Boels in bijdragen”.

Abird bezit een unieke cultuur door onze specialismes, besef van kwaliteit, focus op veiligheid en servicegerichtheid van onze mensen. Deze cultuur zal blijven bestaan en worden uitgedragen door ons gemotiveerde en ervaren team, samen met het huidige management.

De overname zal leiden tot een verdere groei en het continue verbeteren van onze dienstverlening. Wij gaan ervan uit dat iedere relatie deze stap net zo positief ervaart als wij.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Aanbieding 

De nieuwe Kemppi Minarc Evo 180: nu voor € 568,- 

Lees meer

MasterTig LT 250

TIG-lasoplossing voor problematische regeling en netspanningskabels

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer