Burki

“Onze productspecialisten zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw werk nog beter kunt uitvoeren ”

Plasmasnijden met de nieuwe Powermax 105

De Powermax 105 is nieuw in de Powermax serie van Hypertherm. De 105 levert maximale productiviteit dankzij de snelle snijsnelheden, superieure snij- en gutskwaliteit en het eenvoudig gebruik.

De Powermax 105 is voorzien van de Smart Sense™-technologie. Deze technologie stelt automatisch de luchtdruk in op basis van de toortslengte en bedrijfsmodus. De prestatie van motogenerators en bij lage spanning wordt verbeterd door de ruime spanningstolerantie. Met de verbeterde bescherming wordt baard opbouw beperkt en maakt gladder sleepsnijden mogelijk voor een betere snede.

Toortsen
De Powermax 105 is uitvoerbaar met een handbediende, rechte machine- en robottoortsen voor grotere veelzijdigheid en gebruiksgemak. Duramax™-toortsen zijn ontworpen voor grote slagvastheid en hittebestendigheid. De SpringStart™-technologie garandeert consistent starten en een betrouwbaardere toorts. Daarnaast bieden de toortsen een langere levensduur van slijtdelen en worden beschermt door de exclusieve einde levensduur detectie-elektrode.

Meer informatie over dit product is terug te vinden in het productblad Powermax 105

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Aanbieding 

De nieuwe Kemppi Minarc Evo 180: nu voor € 568,- 

Lees meer

MasterTig LT 250

TIG-lasoplossing voor problematische regeling en netspanningskabels

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer