Burki

“Onze productspecialisten zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw werk nog beter kunt uitvoeren ”

TIG-lassen vanaf elke DC-lasstroombron

Met de MasterTig LT 250 zijn traditionele stuurstroom– en netspanningskabels niet meer nodig. Ideaal voor het vermijden van gezondheids– en veiligheidsrisico’s en problemen met kabelbeheer en locatieonderhoud.

Deze luchtgekoelde elektronische stroombron is geschikt voor omgevingen waar sprake is van een hoge temperatuur, luchtvochtigheid en plaatsen onder het vriespunt. De MasterTig LT 250 kan gevoed worden door elke DC-lasstroombron die minimaal 40 volt poolspanning kan leveren, zoals lasgeneratoren, MMA– en MIG/MAG– bronnen.

Ontsteking
De nauwkeurige ontsteking bij zowel DC TIG– als MMA-processen maakt het lassen eenvoudig, doordat toepassingen met een grotere toortslengte betrouwbaar uitgevoerd kunnen worden. Met het digitale scherm kunt u eenvoudig en nauwkeurig de parameters en vooraf ingestelde laswaarden instellen en aflezen. Via de gasregelmeter op het achterpaneel kan de stroom van het beschermgas worden geregeld. De MasterTig LT 250 behoort met een gewicht van 12,6 kg tot de compacte en eenvoudig verplaatsbare machines van Kemppi.

Meerdere apparaten, één stroombron
Er kunnen meerdere MasterTig LT 250-apparaten worden gevoed door één enkele lasstroombron. De KempGouge ARC 800 levert voldoende vermogen om vier LT 250-apparaten op vol vermogen en tegelijk te laten werken.

Meer informatie over dit product is terug te vinden in het productblad MasterTig LT 250

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Aanbieding 

De nieuwe Kemppi Minarc Evo 180: nu voor € 568,- 

Lees meer

MasterTig LT 250

TIG-lasoplossing voor problematische regeling en netspanningskabels

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer